Tebreve, hvad er alternativet?

Tebreve er et kontroversielt emne for mig, og jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor man foretrækker maskinproduceret støv pakket ind i kemisk fremstillede poser og tror, at man oplever te. Hvis det … [Læs mere...]

Special te V kommerciel te

Special te V kommerciel te For mere end ti år siden, da jeg startede min rejse ud i teens verden, havde jeg aldrig forudset, hvordan denne lille tebusk ville ændre mit liv, og verden omkring mig, … [Læs mere...]

Matcha-bølgen

Man kan ikke åbne et ugeblad eller Facebook i denne tid uden at blive bombarderet med Matcha produkter. Matcha smoothies, Matcha lattes, Matcha kager osv. Men hvad ved vi egentlig om … [Læs mere...]

Møde med Dr. Hui Zhang fra Chengdu University of TCM

I går havde jeg den ære og fornøjelse af at drikke te med Dr. Hui Zhang fra Chengdu University of TCM (Traditional Kinesisk Medicin), som er i Danmark i disse dage for at holde foredrag  ved … [Læs mere...]

Kvalitets te

De er godt nok pebret jeres teer! Det er ofte den bemærkning vi møder når folk seer priser på vores teer. Ofte er det folk som køber 3 pakker tebreve for 30 kroner i deres lokale supermarked der … [Læs mere...]

Bitterhed i te

Hvordan undgår man bitterhed i te? Der er mange faktorer som skyldes bitterheden i te. Det kan være alt fra vores egen individuelle smags receptorer i munden til kvaliteten af bladene, samt hvordan … [Læs mere...]

Jasmin blomster fryder vore haver i disse dage

Jasmin blomster fryder vore haver i disse dage, og når jeg går en tur i haven sent på aftenen nyder jeg parfumen og ved at vores Jasmin te er ved at være færdig. Vi har ventet længe på vores forårs … [Læs mere...]

Peon og Bai Mu Dan

Lørdags forberedelse af Afternoon Tea i Simply Teas regi er nu blevet erstattet af seks års forsømt havearbejde, ikke fordi jeg har noget imod havearbejde. Det var lige i dag da solen var på sit … [Læs mere...]

Sjælden Yunnan sort te

Der findes en sort te, som kan gøre os helt salige. Vi viger ikke tilbage for at kalde det verdens bedste sorte te. Vi smagte den i 2011, hvor vi rejste i Yunnan Provinsen i Kina, og denne dag var … [Læs mere...]

Vi fik den ære at smage på en 64 år gammel Puerh

Når vi rejser i Kina, får vi ofte lov til at smage på nogle meget exceptionelle, sjældne og ubeskriveligt dyre teer. Det fik vi også i år på vores rejse til Yunnan i maj – juni måned. Vores … [Læs mere...]