Det siger kunderne…

Kære læser

Herunder kan du se, hvad vores kunder siger om os.
Hvis du har lyst til at bidrage med kommentarer, er du velkommen til at sende os en mail, så lægger vi den ud her på siden.
Skriv til: mail@simplytea.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive din kommentarer på: Trustpilot.com

……………

Tak for nyhedsbrevet. Jeg havde ingen viden om de ting du skriver om vedrørende tebreve. Meget interessant om end jeg (heldigvis) meget sjældent drikker testøv.

Blade i munden? Så spis dem, det er jo sundt. Vælger du hele blade fremfor hakkede blade, falder de hurtig til bunds i din kop. Men så vil teen blive alt for stærk! Så fortynd den med mere vand. Men hvis det trækker for længe, bliver teen bitter!

Mine erfaringer siger mig at dine teer aldrig bliver bitre; måske dan cong som undtagelse. De bliver heldigvis kun, i værste fald, meget stærke i smagen og smager da selvsagt ikke godt men kan let reddes ved at tilføre ekstra varmt vand. Stik modsat teer der reelt er bitre som aldrig kan reddes. Dårlig kvalitet te er og forbliver dårlig kvalitet te.Jeg mindes indisk te jeg drak for år tilbage som kunne være noget bittert og jeg forstår nu hvoraf traditionen med at hælde mælk og/eller sukker i teen kommer. Noget jeg dog aldrig selv har brugt… pånær i masala chai.

Stor respekt for de kinesiske temestre og deres specialteer og ros herfra til dine teer.

God arbejdslyst og god påske!

Hilsen Christian 🙂

23. marts 2016

………………
Jeg købte lidt forskelligt te hos dig for lidt tid siden. Hvor er jeg dog glad for at jeg valgte at købe hos dig. Købte også hos et andet dansk firma, men deres kvalitet var skuffende, så hvis ikke jeg havde købt hos dig tror jeg ikke jeg var blevet forelsket i te. Tak for det Alexis!
Den første jeg drak var en shu puerh (den smagsprøve du lagde med), og smagen ramte noget i mig fra allerførste tår. Nogle dage senere var jeg til fødselsdag, og i sidste øjeblik besluttede jeg mig for at tage tesættet med og lave en tesmagning til fødselsdagen.
Folk var begejstrede, men jeg var meget forvirret. Havde endnu ikke helt forstået forskellen på shu og sheng, så til fødselsdagen tænkte jeg faktisk at det var en dårlig te. Fordi jeg sammenlignede smag mellem shu og sheng.
Men jeg tror skæbnen ville det at jeg købte en shengkage og ikke en shu. For hver session jeg har haft med den kage jeg købte af dig er jeg blevet mere og mere forelsket i sheng, og jeg tror det har noget med chaqi’en at gøre. Det er et koncept som stadig er meget abstrakt for mig.
Jeg vil derfor høre om du vil drikke en kop te med mig en dag og snakke om teen? Kunne godt tænke mig at høre hvordan du er kommet igang, hvorfor du drikker te, hvilken slags du bedst kan lide, og hvorfor. 🙂

Kærlig Hilsen
Jonas Buus

11. august 2015

………………

Hejsa 🙂
Jeg så forleden en video med en gongfu cha ceremoni, og øjeblikkeligt tænkte jeg “Det der er det mest geniale jeg nogensinde har set!”. Selvfølgelig skal det at drikke te da være en ceremoni!
Jeg plejer kun at drikke urtete, så jeg var meget spændt på at prøve Puerh teen som jeg bestilte fra jer (tak for smagsprøverne forresten).
Der var to små kubiske teklumper med i pakken, pakken ind i guldpapir – dette blev den første der skulle prøves her i formiddags.
Det er uden tvivl den bedste teoplevelse jeg nogensinde har haft! Så jeg glæder mig til i morgen hvor jeg vil prøve Jing Gu Sheng Puerh 2013. Selv min mor synes den smagte fantastisk.
Tusind tak for god service, I har fået en trofast kunde tør jeg godt love jer!
Hvis i har en nyhedsmail, må i meget gerne tilføje mig på listen.
Igen, tak for en god oplevelse.

Jonas Buus
3. juli 2015

………………

Simply Tea har stået for catering – Afternoon Tea – til vores søns konfirmation.
Planlægning, mad/drikke samt servering var i top!
Der var i høj grad tænkt i kvalitet og detaljer.
Samtlige gæster roste arrangementet, – og var glade for ikke at skulle tælle promiller 😉
Alexis og Simply Tea får vores varmeste anbefalinger. – Vi vender gerne tilbage.

Lone Berggreen
7. maj 2015

………………

Der skal lyde et stort tak fra os alle for en god og lærerig aften. Vi vil altid se helt anderledes på te, når vi drikker en kop:-)).
Jeg er stolt af, at jeg kunne præsenterer sådan et kursus for mine veninder.
Mange varme hilsner og ønsket om alt godt i fremtiden.

Ulla Andersen
1. february 2015

………………

Talte med dig igår og sendte en bestilling samme eftermiddag.
I dag står jeg med den mest fantastiske pakke, med små theprøver,
Tai ping hou kui i fin lille thedåse, fyldt med hele flotte blade,
flot folder med billeder og beskrivelser af the. Jeg er meget glad
og imponeret.:-)
Tusinden Tak for en super oplevelse.

De venligste hilsner
Lise Lotte Larsen
29. januar 2015

………………

Jeg var en af de heldige, der fik Simply Teas’s julekalender med 25 forskellige slags thé. Det var en stor thé-oplevelse og denne Jasmin Perle var min absolutte smagsfavorit over dem alle.

Ole Bach Andersen

……………..

Jeg har lige fået min Da Hong Pao med posten, og jeg kunne simpelthen ikke være mere tilfreds. Kvaliteten er (som altid) perfekt

Jakob Pedersen
9. januar 2015

…………………..

Kan kun anbefale Simply Tea’s Puerh te. Det er virkelig høj kvalitet. Kan efterhåneden ikke forestille mig et liv uden min daglig dosis af Puerh!!

Nigen Tonto Ching
8. januar 2015

…………………..

Jeg vil bare sige stor tak for en dejlig te julekalender – jeg har stor nydt det og glæder mig allerede til det bliver december igen:0)
Med ønsket om et fantastisk 2015 til jer!

Mange hilsner fra
Anne- Marie Bojer
6. januar 2015

……………

Te i verdensklasse
Jeg er lykkelig over at har fundet frem til Simplytea. Jeg er inkarneret te-elsker og noget af en te-snob. Simplytea har simpelhen nogle af de bedste teer jeg har fået udenfor Kina. Samtidigt er det en fornøjelse at tale med Alexis, som har en viden om te, som er svært at overgå!!

Nigel Ching
www.ching.dk

9. september 2014

……………

Jeg vil bare sige rigtig mange tak for god service og meget hurtig levering. En fornøjelse at handle med jer.
De bedste hilsner

Isabel Mir
2. december 2013

……………

Tesmagning
Super fin aften. Stor øjenåbner i relation til theers egenskaber mm. The må blive det nye, gamle superfood.
Og I ved så meget!!
Lækker servering.

Hilsen Inge
9. oktober 2013

……………

Simply tea er gået hen og blevet min absolutte favorit. Fantastisk afternoon tea og så får man altid en lille historie med om den te man har valgt……kan kun anbefales,,,,,!

Niels Ellegaard
August 2013

…………..

Det er altid en stor fornøjelse og en god oplevelse, at besøge Simply tea. Er man godt sulten kan afternoon tea varmt anbefales. Hele atmosfæren i den Café er i top og det er betjeningen også.
Venlig hilsen

Eva Warming
august 2013

…………..

“Kære professionelle, der også mestrer det personlige – I folk bag Simply Tea. Det har været overvældende lækkert og oplysende og velgørende at nyde jeres tesmagningsarrangement. Det kan anbefales både til private og arbejdsmæssige forsamlinger på 8-14 personer. Det er sagligt, inspirerende og beroligende at være i te selskab med professionelle folk, der som jer giver den personlige fremtoning videre hele vejen igennem.

På gensyn til flere sessions fremover. På 2 gruppers vegne.

Mie Lervad Thomsen
5. marts 2013

…………..

“Efter at have købt flere eventyrlig gode teer over nettet af Simplytea i Århus lykkedes det mig endelig at aflægge selve butikken et besøg til et tesmagnings-arrangement. Mine forventninger var høje. Tårnhøje. Og de blev til fulde indfriet. Butikken/cafeen ånder af sjæl og glæde over og viden om te. En aften i fantastisk selskab – og med enestående gode teer. Denne butik/cafe er det værd at rejse for. Langt for. Og til alle i Århus – hvor er I heldige!
Husk endelig, når du besøger cafeen, at få lidt at vide, om teen du drikker. Kombinationen af verdensklasse teer og personale, der ved alt om, hvad de serverer – ja så bliver det altså ikke bedre.
Så ja, verdens bedste teer, dem kan man få serveret i Århus. Hos Simplytea. Leverandør af eventyrlige teoplevelser!

På snarligt gensyn
Jakob Mikkelsen
16. november 2012

…………..

” Te er en guddommelig nydelse.
En rigtig go butik, og har den bedste kinesisk te man kan få i nordeuropa og en top service, og god vejledning inden for te. Og en god atmosfære og hyggelig stemning når man er i butikken

Med venlig hilsen

Daniel Brun
4. oktober 2012

…………..

“Der findes ikke bedre i Danmark !
Efter at have prøvet forskellige specialforhandlere der sælger japansk og kinesisk te her i Danmark var jeg så skuffet, at jeg begyndte at købe mit te fra japan og Kina , ikke så meget fordi teen som sådan var dårlig .. Men fordi at folkene bag ikke synes at have den samme kærlighed og passion for te som jeg . Den kærlighed og passion for te findes hos simplytea og den følelse af glæde og velvære du får når du drikker en RIGTIG god kop te kan opnåes blot ved at besøge tebaren og få en snak med personalet . En forretning med masser af fantastiske teer og ikke mindst den fornødne viden som skal til . Begejstringen vil ingen ende tage .. Ser frem til masser af oplevelser med/hos simplytea ! Gassho ,_/\_O

Rasmus Julius Jensen
29. september 2013

…………..

“Guddommelig cheesecake og afternoon-tea!

Er en af simply teas faste stamkunder, og cafeen er absolut blandt min top tre for yndlings cafeer i Århus.
Her kan man få lækre kager og sandwiches og ikke mindst prøve mange forskellige teer – og personalet er altid imødekommende med stor viden om deres produkter.

Virkelig, virkelig et besøg værd!!!

Lena Kirstine Hansen”
26. september 2012

…………..

“Den absolut bedste teforretning/-cafe i Danmark.  Mit absolutte foretrukne sted at købe og drikke te!

Det er tydeligt, når man taler med indehaveren og de ansatte, at stedet er drevet udfra en kraftig passion for te – samt en solid viden derom. Her finder man teer som ikke kan findes ret mange steder uden for Asien – og det i kvaliteter som måske slet ikke findes andre steder i Europa. Udover te, kan man købe kager og lette frokostretter i cafeen, efter britisk forbillede – ligesom teen er disse absolut anbefalelsesværdige.Webshoppen er enkel, men funktionel og overskuelig – cafeen/butikken er hyggelig og betjeningen er i top.”

Jakob Elbæk Egegaard Pedersen”
3
1. juli 2011