Det siger kunderne…

Kære læser

Herunder kan du se, hvad vores kunder siger om os.
Hvis du har lyst til at bidrage med kommentarer, er du velkommen til at sende os en mail, så lægger vi den ud her på siden.
Skriv til: mail@simplytea.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive din kommentarer på: Trustpilot.com

……………
Der skal lyde et stort tak fra os alle for en god og lærerig aften. Vi vil altid se helt anderledes på te, når vi drikker en kop:-)).
Jeg er stolt af, at jeg kunne præsenterer sådan et kursus for mine veninder.
Mange varme hilsner og ønsket om alt godt i fremtiden.

Ulla Andersen
1. february 2015

………………

Talte med dig igår og sendte en bestilling samme eftermiddag.
I dag står jeg med den mest fantastiske pakke, med små theprøver,
Tai ping hou kui i fin lille thedåse, fyldt med hele flotte blade,
flot folder med billeder og beskrivelser af the. Jeg er meget glad
og imponeret.:-)
Tusinden Tak for en super oplevelse.

De venligste hilsner
Lise Lotte Larsen

29. januar 2015

………………

Jeg var en af de heldige, der fik Simply Teas’s julekalender med 25 forskellige slags thé. Det var en stor thé-oplevelse og denne Jasmin Perle var min absolutte smagsfavorit over dem alle.

Ole Bach Andersen

……………..

Jeg har lige fået min Da Hong Pao med posten, og jeg kunne simpelthen ikke være mere tilfreds. Kvaliteten er (som altid) perfekt

Jakob Pedersen

9. januar 2015

…………………..

Kan kun anbefale Simply Tea’s Puerh te. Det er virkelig høj kvalitet. Kan efterhåneden ikke forestille mig et liv uden min daglig dosis af Puerh!!

Nigen Tonto Ching

8. januar 2015

…………………..

Jeg vil bare sige stor tak for en dejlig te julekalender – jeg har stor nydt det og glæder mig allerede til det bliver december igen:0)
Med ønsket om et fantastisk 2015 til jer!

Mange hilsner fra
Anne- Marie Bojer

6. januar 2015

……………

Te i verdensklasse
Jeg er lykkelig over at har fundet frem til Simplytea. Jeg er inkarneret te-elsker og noget af en te-snob. Simplytea har simpelhen nogle af de bedste teer jeg har fået udenfor Kina. Samtidigt er det en fornøjelse at tale med Alexis, som har en viden om te, som er svært at overgå!!

Nigel Ching
www.ching.dk
9. september 2014

Jeg vil bare sige rigtig mange tak for god service og meget hurtig levering. En fornøjelse at handle med jer.
De bedste hilsner

Isabel Mir
2. december 2013

Tesmagning
Super fin aften. Stor øjenåbner i relation til theers egenskaber mm. The må blive det nye, gamle superfood.
Og I ved så meget!!
Lækker servering.

Hilsen Inge
9. oktober 2013

…………..

Simply tea er gået hen og blevet min absolutte favorit. Fantastisk afternoon tea og så får man altid en lille historie med om den te man har valgt……kan kun anbefales,,,,,!

Niels Ellegaard
August 2013

…………..

Det er altid en stor fornøjelse og en god oplevelse, at besøge Simply tea. Er man godt sulten kan afternoon tea varmt anbefales. Hele atmosfæren i den Café er i top og det er betjeningen også.
Venlig hilsen

Eva Warming
august 2013

…………..

“Kære professionelle, der også mestrer det personlige – I folk bag Simply Tea. Det har været overvældende lækkert og oplysende og velgørende at nyde jeres tesmagningsarrangement. Det kan anbefales både til private og arbejdsmæssige forsamlinger på 8-14 personer. Det er sagligt, inspirerende og beroligende at være i te selskab med professionelle folk, der som jer giver den personlige fremtoning videre hele vejen igennem.

På gensyn til flere sessions fremover. På 2 gruppers vegne.

Mie Lervad Thomsen
5. marts 2013

…………..

“Efter at have købt flere eventyrlig gode teer over nettet af Simplytea i Århus lykkedes det mig endelig at aflægge selve butikken et besøg til et tesmagnings-arrangement. Mine forventninger var høje. Tårnhøje. Og de blev til fulde indfriet. Butikken/cafeen ånder af sjæl og glæde over og viden om te. En aften i fantastisk selskab – og med enestående gode teer. Denne butik/cafe er det værd at rejse for. Langt for. Og til alle i Århus – hvor er I heldige!
Husk endelig, når du besøger cafeen, at få lidt at vide, om teen du drikker. Kombinationen af verdensklasse teer og personale, der ved alt om, hvad de serverer – ja så bliver det altså ikke bedre.
Så ja, verdens bedste teer, dem kan man få serveret i Århus. Hos Simplytea. Leverandør af eventyrlige teoplevelser!

På snarligt gensyn
Jakob Mikkelsen
16. november 2012

…………..

” Te er en guddommelig nydelse.
En rigtig go butik, og har den bedste kinesisk te man kan få i nordeuropa og en top service, og god vejledning inden for te. Og en god atmosfære og hyggelig stemning når man er i butikken

Med venlig hilsen

Daniel Brun
4. oktober 2012

…………..

“Der findes ikke bedre i Danmark !
Efter at have prøvet forskellige specialforhandlere der sælger japansk og kinesisk te her i Danmark var jeg så skuffet, at jeg begyndte at købe mit te fra japan og Kina , ikke så meget fordi teen som sådan var dårlig .. Men fordi at folkene bag ikke synes at have den samme kærlighed og passion for te som jeg . Den kærlighed og passion for te findes hos simplytea og den følelse af glæde og velvære du får når du drikker en RIGTIG god kop te kan opnåes blot ved at besøge tebaren og få en snak med personalet . En forretning med masser af fantastiske teer og ikke mindst den fornødne viden som skal til . Begejstringen vil ingen ende tage .. Ser frem til masser af oplevelser med/hos simplytea ! Gassho ,_/\_O

Rasmus Julius Jensen
29. september 2013

…………..

“Guddommelig cheesecake og afternoon-tea!

Er en af simply teas faste stamkunder, og cafeen er absolut blandt min top tre for yndlings cafeer i Århus.
Her kan man få lækre kager og sandwiches og ikke mindst prøve mange forskellige teer – og personalet er altid imødekommende med stor viden om deres produkter.

Virkelig, virkelig et besøg værd!!!

Lena Kirstine Hansen”
26. september 2012

…………..

“Den absolut bedste teforretning/-cafe i Danmark.  Mit absolutte foretrukne sted at købe og drikke te!

Det er tydeligt, når man taler med indehaveren og de ansatte, at stedet er drevet udfra en kraftig passion for te – samt en solid viden derom. Her finder man teer som ikke kan findes ret mange steder uden for Asien – og det i kvaliteter som måske slet ikke findes andre steder i Europa. Udover te, kan man købe kager og lette frokostretter i cafeen, efter britisk forbillede – ligesom teen er disse absolut anbefalelsesværdige.Webshoppen er enkel, men funktionel og overskuelig – cafeen/butikken er hyggelig og betjeningen er i top.”

Jakob Elbæk Egegaard Pedersen”
3
1. juli 2011