Foredrag om Te & TCM

TCM Tearrangementer med læge Dr. Hui Zhang

Foredrag om Te & TCM

Vi tager te for givet og tror, at teens sundhedsfremmende egenskaber er som vi læser om dem i ugebladene eller hører om dem i medierne. Men besidder te virkelig disse egenskaber som videnskaben nu fortæller os? Og hvordan påvirker den kroppen?

Vi har inviteret den Kinesiske læge Dr. Hui Zhang til at hjælpe os med at forstå nogle af de elementer inden for traditionel kinesisk medicin (TCM), http:som har været anvendt igennem 2500 år.

Traditionel kinesisk medicin (TCM) er en metode til velvære og medicinsk praksis. Det er et holistisk syn på menneskers krop inden for naturens energi. Dens grundlæggende begreber er yin, yang og de ​​fem elementer, som også anvendes til at forstå naturen og universet. TCM er et komplekst system af viden om fysiologi, som ikke er baseret på anatomisk kropslighed, men snarere på energi og funktionelle manifestationer. Bland andet Qi gong, akupunktur og brugen af ​​urter er udviklet som terapeutiske tilgange.

TCM læge Dr. Hui Zang

TCM Te arrangement med læge Dr. Hui Zhang TCM læge Dr. Hui Zang

Dr. Hui Dr. Zhang vil guide os igennem de forskellige elementer og lærer os at forstå den kost og tetyper, som styrker os bedst som individer. Ved at forstå ubalancer, kan vi selv skabe harmoni og velvære. Under arrangementet server vi et let måltid mad, hvis formålet er at understøtte de fem elementer og dermed påvirke vores vitale organer.

Arrangementet er en fortsættelse af tidligere arrangementer, som går mere i dybden med filosofien og kosten. Det er ikke en forudsætning at man har deltaget i tidligere arrangementer.

TCM arrangement hod Foodfein

TCM arrangement 2016

Obs! Arrangement forgår på engelsk

Læs mere om Dr. Hui Zhang her:

Læs mere om TCM og alternativ behandling her:

Tilmeld dig foredrag og smagning med Dr. Hui Zhang i Risskov
Dato: torsdag den 9. februar 2017 kl. 18-21:30

Prisen er 350 kr. pr. deltager Se mere og køb billet her

Prisen er inklusiv en særlig TCM tapas anretning og te ad libitum.

Er du medlem at Danske Tesammenslutning kan du købe billetten med 20% køb DTA billet her

Sted: Simply Tea ApS Norddigesvej 4 sttv. 8240 Risskov