Leveringsbetingelser

Alle leveringer foregår pr. post. Bestiller du flere varer ad gangen, leverer vi dem ad flere omgange, hvis nødvendigt.

Vi kan levere direkte til dit arbejde, så du slipper for at skulle omkring posthuset.

Betalingsbetingelser
Vi modtager Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og Danske Netbank. Hvis du betaler med kort, vil alle fortrolige oplysninger blive krypteret, så de ikke kan læses af uvedkommende. Oplysninger om kort mv. bliver ikke gemt på vores server, de bruges kun til godkendelse af din betaling. Ved køb af varer for over 500 kr., sender vi varen til dig portofrit.

Porto
Ved køb under 500 kr. skal der påregnes porto på 49 kr.

3-5 leveringsdage
De indkøbte varer får du leveret med posten i løbet af 3-5 hverdage i Danmark. Betaler du med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, bliver din betaling først hævet hos Epay, når varen er sendt af sted.

Udsolgte varer
Det kan ske, at det ikke er muligt for os at levere alle køb her og nu, for eksempel hvis der er stor efterspørgsel på en vare og vi pludselig ikke har flere på lager. Skulle det ske, gør vi selvfølgelig hvad vi kan for at bestille varen hjem så hurtigt som muligt.

Løbende orientering
Når du bestiller, kvitterer vi med en e-mail, så du ved, hvornår du kan regne med at modtage varen. Vi holder dig tillige løbende orienteret om varen, hvis det skulle ske, at vi mod forventning ikke kan levere produktet her og nu.

Pakkepost

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
Simply Tea tilbyder te og tilbehør af høj kvalitet, og vi lægger stor vægt på, at enhver vare – stor som lille – er i perfekt stand, når den når frem til dig.

Hvis ikke du er tilfreds med det, du har købt, kan du returnere varen inden for 14 dage efter, at du har modtaget varen. Det eneste du i givet fald betaler, er portoen for at få den afsendt og returneret til Simply Tea.

Er varen beskadiget, kontakter du os blot og får en returseddel. Hav gerne varenummeret ved hånden, når du ringer, det letter ekspeditionen. Nummeret står på den ordrebekræftelse, vi har sendt til dig.

Har du spørgsmål ud over dette eller forslag til forbedringer, så skriv til os på adressen: mail@simplytea.dk (kopier venligst mailadressen ind i dit mailssystem).
Vi hører gerne fra dig!