Simply Tea Cheese Cake

Simply Tea's berømte Cheese Cake

Hent opskrift på Simply Tea Cheese Cake her

Vil du forkæle dig selv og dine venner og familie med noget ekstraordinært godt og sødt, så får du her opskriften på vores berømte Cheese Cake:

Til kagebunden bruges
100 g blødt smør
200 gram knuste Digestive kiks
1/2 teske ingefær

Til kagemassen bruges
600 gram mascapone
150 g rørsukker
3 æg
1/2 dl æggeblomme
1 vaniljestang
1/2 dl citronsaft
Lemon Curd (Opskriften på denne kommer i decembernyhedsbrevet)

Bland smør, knuste småkager og ingefær sammen og pres det ned i en silikone kageform.

Blødgør marscapone med en ske og tilføj sukker. Når sukkeret er opløst, tilføj 3 æg, æggeblommer og vanilje. Bland citronsaften i til sidst. Sigt massen ned i formen henover småkagebunden.

Lav et låg til formen af stanniol og kom formen på en dyb bageplade. Hæld kogende vand rundt om formen. Bag kagen i ovnen ved 160 grader C i en time.
Kagen skal være fast og lys i farven.

Køl kagen ned til 5 grader C, fjern forsigtigt kagen fra formen og smør lemon curd på toppen. Dyp kniven i kogende vand, når kagen skal skæres. Det sikrer lige kanter på kagen.

Det bedste resultat opnår du med brug af økologiske råvarer.