Skyl din salat i te!

Hvis du vil forøge holdbarheden af salat, grøntsager og frugt, er et godt tip at skylle det i tevand.
Salat holder sig frisk og sprød i minimum to dage længere, når vi skyller det i tevand. Nå salaten er skyllet i tevandet, sier vi det og pakker salaten i et klæde og stiller det i køleskabet. Salaten er klar til brug når som helst, du ønsker det. Stadig frisk og sprød, som da du købte den!

Fremgangsmåde:

1.

Gem bladene fra dine hvide, gule eller grønne teer, kom dem i en kande, hæld koldt vand på og stil kanden i køleskabet, til du vil skylle salat, frugt eller grøntsager.

2.

Sigt det igennem en si, så du undgår at få tebladene med, når du skyller salaten (men bladene kan iøvrigt fint spises og indeholder masser af næringsstoffer).

3.

Sigt salaten og du har frisk salat klar til brug i op til en uge!